تاريخ انتشار : 1398/10/08 - 11:32
كد :18
نصب استوانه ترافیکی
افزایش نظم در خیابان ها و کاهش حجم ترافیک و تصادفات.در معابر شهری در شرایطی مقدر می شود که از علائم و تجهیزات ترافیکی مناسب استفاده شود و شهروندان نیز به این علائم توجه کنند.
افزایش نظم در خیابان ها و کاهش حجم ترافیک و تصادفات.در معابر شهری در شرایطی مقدر می شود که از علائم و تجهیزات ترافیکی مناسب استفاده شود و شهروندان نیز به این علائم توجه کنند. یکی از تجهیزات ترافیکی که کاربردهای زیادی در خیابان ها و معابر شهری دارد و استفاده و جایگذاری درست آن باعث کاهش میزان تصادفات و ترافیک می شود، استوانه ترافیکی است که در ادامه این متن به بررسی ویژگی ها و انواع آن می پردازیم. استوانه ترافیکی یا استوانه ایمنی در واقع نوعی جداکننده است که در معابر، پارکینگ ها و حتی پارکینگ های شخصی نصب میشود. جنس این موانع معمولا از پلی اورتان یا فلز است. دلیل استفاده از پلی یورتان قابلیت خم شدن و عمر طولانی آن است. فروش استوانه ترافیکی با رنگ های شاخص مانند نارنجی و زرد تولید میشود و با چسباندن برچسب ترافیکی بر روی آن در شب هم قابل دیدن است. استوانه ها معمولا به طور ثابت در جای خود پیچ میشوند. اما انواع متحرک آن هم موجود است.
تولید کننده استوانه ترافیکی
استوانه ترافیکی دارای استفاده طولانی مدت و ثابت می باشد. در صورتی که کله قندی ها به صورت موقت برای اعلام هشدار و یا جدا کردن مسیر ها بکار برده می شود و هیچگاه به صورت ثابت بر روی زمین نصب نمی گردد. این وسایل دارای شکلی متفاوت تر از استوانه ترافیکی است.و معمولا نیز برای علامت گذاری مسیرها از آن ها استفاده می شود. از کله قندی ها برای جلوگیری از پارک کردن در جاهای مختلف نیز استفاده می شود و به راحتی قابل جابجایی و حمل و نقل نیز می باشند. قیمت این محصولات نیز زیاد نبوده و نسبت به قیمت شان بسیار به صرفه هستند. کله قندی ها نیز در رنگ های هشدار دهنده تولید می شوند و بر روی آن ها شبرنگ ترافیکی با خصوصیات متفاوتی نصب می شود.
نحوه نصب استوانه ترافیکی
استوانه ترافیکی یکی از وسایل ایمنی است که به راحتی و در کمترین.زمان ممکن می توان آن را در مسیر و یا مکان دلخواه نصب کرد. برای نصب استوانه ترافیکی در ابتدا بهتر است تا مکانی که قرار است.استوانه در آن جا نصب شود را مشخص کنید. تنها با استفاده از پیچ و یا چسب می توان استوانه های ترافیکی را موقتاً.و یا به صورت دائم نصب کرد. معمولاً از زنجیر نیز برای جلوگیری از عبور موتور سیکلت ها.و یا عابرین پیاده از میان این استوانه ها استفاده می شود. استفاده از انواع شبرنگ بر.روی استوانه های ترافیکی نیز یک امر معمول است.
انواع نصب استوانه ترافیکی
استوانه ترافیکی معمولا به دو صورت ثابت و موقت در مسیرها و مکان های مختلف نصب می شوند. برای نصب استوانه ترافیکی به صورت موقت می توانید از چسب های مخصوص این کار استفاده نمایید.و بعد از تمیز نمودن مکان مورد نظر و چسب زدن به انتهای استوانه ترافیکی آن را.در مکان مورد نظر ثابت نمایید. این نحوه نصب برای کارهای موقت مناسب می باشد.
نحوه نصب استوانه جاده ای
تجهیزات مورد نیاز در نصب ثابت
برای نصب ثابت استوانه ترافیکی راه دیگری نیز وجود دارد. در این نوع نصب شما می توانید.با پیچ های مخصوصی که مقر آن ها در ته استوانه مشخص شده است. این وسایل را به صورت ثابت و محکم در زمین و یا اسفالت پیچ نمایید. برای این کار از قبل زمین را با مته های مخصوص سوراخ می کنند.و رول پلاک های ویژه را در آن قرار می دهند.و سپس استوانه ها را با پیچ محکم در جای خود پیچ می کنند. این وسایل را در دو نوع پرتراکم و کم تراکم در مسیرها نصب می کنند. معمولا نوع پر تراکم آن برای جلوگیری از انحراف.و یا خروج وسایل نقلیه مختلف از جاده ها می باشد.و نوع کم تراکم آن نیز زمانی استفاده می شود که قصد دارید.هشدار خاصی را به افراد اعلام نمایید و یا در داخل پارکینگ ها فضا ها را جداسازی نمایید.
کاربرد استوانه ترافیکی
معمولا استفاده های پرکاربرد استوانه ترافیکی در مسیرهای خروجی بزرگراه ها و مسیرهای اصلی می باشد.و به صورت مثلثی برای جلوگیری از برخورد.با گاردریل ها نصب می شوند. این وسایل ایمنی خاص به نسب قیمت شان و استفاده های مختلفی که دارند.بسیار به صرفه می باشند و در جاهای مختلفی از آنها می توان.برای ایجاد ایمنی بیشتر و یا جدا کردن راه ها استفاده نمود. به طور کلی استوانه های ترافیکی کاربرد زیادی.در خیابان ها و معابر داشته و انواع متنوعی دارند.
نصب استوانه ترافیکی
نصب استوانه ترافیکی در جاده ها باید با تخصص لازم انجام گرفته و مهم تر از نحوه نصب استوانه ترافیکی، انتخاب بهترین نوع استوانه ترافیکی است. بهترین استوانه ترافیکی در مقابل نور خورشید مقاوم بوده و ضربات محکم را تا حدودی تحمل می نماید. این استوانه ترافیکی با بهبود امنیت جاده ها، مانع از بروز تصادف و در نهایت بروز ترافیک های طولانی در جاده ها خواهد شد.