آدرس : تهران، خیابان ستارخان، نرسیده به خیابان باقرخان
کوچه آفرند، بعد از تقاطع فرزین، پلاک 22 طبقه سوم
تلفن :  ثابت : 65534604 - 65519359- 021
تلفن همراه : 09123005619 -  09121259904 
گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1396/11/28 - 13:35
كد :2

آشنایی با انواع تجهیزات ترافیکی

امروزه زندگی در کلان شهر ها امری رایج است.و هر روز به تعداد افرادی که به شهرهای بزرگ مهاجرت می کنند.افزوده می شود. پیشرفت تکنولوژی و صنعت نیز باعث شده تا خودروها با تعداد زیاد.و قیمتی معقول در اکثر کشورها در اختیار شهروندان قرار گیرد.

امروزه زندگی در کلان شهرها امری رایج است و هر روز به تعداد افرادی که به شهرهای بزرگ مهاجرت می کنند.افزوده می شود. پیشرفت تکنولوژی و صنعت نیز باعث شده تا خودروها با تعداد زیاد.و قیمتی معقول در اکثر کشورها در اختیار شهروندان قرار گیرد. حتی در کشور هایی مانند ایران که قیمت خودروها به واسطه انحصار بازار چندان معقول نیست، می توان به وضوح افزایش روز افزون تعداد خودروها را در شهرها حس کرد. در این میان نکته حائز اهمیت حفظ نظم و امنیت شهرها است. یکی از مهم ترین ابزارها برای حفظ نظم و امنیت شهرها، تجهیزات ترافیکی و زیر مجموعه های آن هستند. 

معرفی تجهیزات ترافیکی

امروزه تقریبا بیشتر مردم با انواع تجهیزات ترافیکی و کارایی آن ها آشنا هستند.و تقریبا همه معنی و مفهوم آنچه تجهیزات ترافیکی سعی در اعمال آن دارند.را می شناسند. تجهیزات ترافیکی شامل تعداد بسیار زیادی از زیرمجموعه ها و کالاهای مختلف هستند. که در این مقاله به معرفی بعضی از این تجهیزات ترافیکی خواهیم پرداخت.

سرعت گیر ترافیکی 

همواره افزایش استفاده از انواع خودرو ها و موتورسیکلت ها خطراتی را برای عابرین پیاده و همچنین خودرو سواران در پی داشته است. از جمله سرعت غیر مجاز در مناطق مسکونی، محل تردد کودکان، پارکینگ ها ، مراکز خرید، معابر فرعی. کنترل سرعت وسایل نقلیه با استفاده از سرعت گیر یا دست انداز ایمن مؤثرترین روش برای بهبود ایمنی خیابان‌های مسکونی، جاده ها و یا پارکینگ ها می باشد. سرعت گیر یکی از تجهیزات ایمنی و ترافیکی جاده ها و راه ها می باشد که جهت کنترل سرعت وسایل نقلیه در جاده ها و معابری که حداکثر سرعت ۵۰ کیلومتر باشد استفاده میشود. با کاهش سرعت به ۴۰-۵۰ کیلومتر و گاهی کمتر به ایمنی بیشتر جاده ها کمک می کند. ارتفاع آن ها حداقل ۱۰ و حداکثر ۳۰ سانتی متر می باشد. هدف از تولید و نصب سرعت گیر ها کاهش سرعت خودرو و افزایش ایمنی تردد کنندگان در جاده و خیابان ها و همچنین پایین آوردن درصد وقوع حادثه در خیابان ها است.

آشنایی با انواع تجهیزات ترافیکی

مزایای استفاده از سرعت گیر های پلاستیکی و لاستیکی نسبت به سرعت گیر آسفالتی سنتی عبارتند از:

  • عدم نیاز به نقاشی
  • نصب و راه اندازی آسان (توسط یک نفر قابل نصب است)
  • هزینه تعمیر و نگهداری پایین‌تر
  • طول عمر بالاتر
  • قابل جابجایی برای برف روبی در زمستان یا تعمیر و نگهداری آسفالت
  • از نظر اقتصادی به لحاظ سفتی و دوام برای ساخت سرعتگیر مقرون به صرفه تر میباشد

سرعت گیرهای مدرن از لاستیک‌های بازیافتی فوق‌العاده متراکم یا پلاستیک بازیافتی ساخته‌شده‌اند. نصب آسان آن‌ها (حتی برای افراد غیرحرفه‌ای) و سازگاری با محیط‌ زیست این محصول را بسیار مقرون‌به‌صرفه ‌تر کرده است. البته تمام سرعتگیرها با هر جنسی باید با مهندسی و استاندارد خاص ساخته شوند .

قیمت سرعتگیر پلاستیکی 

باتوجه به اینکه سرعت گیرهای پلاستیکی با قیمت نسبتا پایینتری به فروش می رسند شاید اینگونه به نظر آید که مقرون به صرفه نیز باشند این درحالیست که با درنظرگرفتن فاکتوری به نام فرسایش و طول عمر به این نتیجه می توان رسید که سرعتگیر های لاستیکی به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه تر می باشد . زیرا با توجه به موارد یاد شده سرعت گیرهای پلاستیکی در طول سال ممکن است چند بار نیاز به تعویض داشته باشند و با در نظر گرفتن هزینه های نصب و حمل و نقل قیمت تمام شده مبلغی بسیار بالاتر از سرعت گیر های لاستیکی خواهد بود.

تجهیزات ترافیکی فقط مربوط به تجهیزات فلزی و پلاستیکی کنترل ترافیک نمی باشد در میان محصولات تولید شده در شرکت جهان ترافیک رنگ های ترافیکی نیز به عنوان تجهیزات کنترل ترافیک در نظر گرفته شده است . وجود رنگ های ترافیکی در کف خیابان های درون شهری و جاده های برون شهری به عنوان علائم نظم دهنده ترافیکی و هشداری در نظر گرفته شده است. 

رنگ ترافیکی

رنگهای ترافیکی برای علامت گذاری خطوط جاده ها، پارکینگ ها، جداول و… استفاده می شوند. همچنین برای علامت گذاری فضاها در پارکینگ ها یا مکان های خاص برای پارکینگ معلولین، مناطق بارگیری یا مکان های که دارای محدودیت خاص می باشند، از انواع رنگ های ترافیکی استفاده می شود. رنگ های ترافیکی متنوعی وجود دارد که بر اساس شرایط محیطی و مکان استفاده از آن ها بسیار متفاوت می باشند. در ادامه به بررسی هر کدام از این رنگ های ترافیکی خواهیم پرداخت. کیفیت در انتخاب یک رنگ ترافیکی بسیار مهم می باشد. از ویژگی ها یک رنگ ترافیکی با کیفیت، باید به مقاومت و استحکام آن در برابر سایش، سرعت خشک شدن بالا، قدرت چسبندگی به سطح بالا، مقاومت در برابر آب و اجرای ساده آن اشاره کرد.

علائم و تجهیزات ترافیکی شهری

انواع رنگ های ترافیکی

رنگ های ترافیکی در دو دسته کلی رنگ های گرم و رنگ های دسته بندی می شوند.

رنگ های ترافیکی گرم
  • رنگ ترافیکی بر پایه رزین هایکلرو کائوچو
  • رنگ ترافیکی بر پایه رزین های اکریلیک ترموپلاست
  • رنگ ترافیکی اکریلیک چند (دو یا سه) جزئی
     
رنگ های ترافیکی سرد 

رنگ ترافیکی هیدروکربنی

رنگ ترافیکی بر پایه رزین های کلرو کائوچو

این رنگ ترافیکی که در دسته رنگ های سرد قرار می گیرد، بر پایه ی رزین آلکید کلروکائوچو تهیه شده است، و بسیار مناسب برای استفاده در ترسیم علائم افقی ترافیکی و خط کشی ها می باشد. این نوع رنگ مناسب برای استفاده در شرایط محیطی معتدل می باشد و بسیار مناسب برای خط کشی بر روی آسفالت و بتن ها، به خصوص در پارکینگ ها، جاده ها و فرودگاه ها می باشد.

ویژگی های رنگ های ترافیکی تولید شده در شرکت جهان ترافیک

  • مقاومت و استحکام بسیار بالا
  • سرعت خشک شدن بسیار بالا
  • چسبندگی عالی بر روی سطوحی مانند آسفالت و بتن
  • مقاومت عالی در برابر آب و مواد قلیایی
  • رنگ ترافیکی بر پایه رزین های اکریلیک ترموپلاست