تاريخ انتشار : 13100/08/24 - 09:06
كد :96
تولید تابلوهای ترافیکی استاندارد
تابلوهای ترافیکی به عنوان تجهیزاتی هشدار دهنده، در فضایی همچون خیابان ها، جاده ها، بزرگراه ها، اتوبان ها و سایر معابر نصب می شوند. به همین دلیل به صورت مکرر در معرض شرایط جوی مختلف قرار می گیرند. لذا لازم است که در تولید تابلوهای ترافیکی اصول ایمنی و استاندارد ها رعایت شود، تا این تجهیزات دچار خرابی و آسیب نشوند.
تابلوهای ترافیکی باید از موادی با جنس مقاوم ساخته شوند تا در برابرشرایط محیطی مختلف مقاومت داشته باشند. این تابلوها علاوه بر سازگاری با محیط ، باید علائم راهنمایی و رانندگی را به خوبی برای رانندگان و عابرین پیاده به نمایش بگذارند. لذا خرید تابلوهای ترافیکی باید از مراکز معتبر صورت بگیرد تا از این طریق خساراتی به خریدار وارد نگردد.
ویژگی تابلوهای ترافیکی استاندارد
- تابلوهای ترافیکی استاندارد، ویژگی ها و مزایای زیر را به همراه دارند:
- تابلوهای ترافیکی با قرارگیری در نقاط مختلف و در برابر شرایط جوی دشوار همچون تابش شدید نور خورشید و یا بارش باران و برف، دچار تغییر فرم و شکل نشده و آسیب نمی بینند.
- رنگ تابلو در برابر نور خورشید و رطوبت باران از بین نمی رود و همچنین دچار زنگ زدگی یا پوسیدگی نمی شود.
- تابلوهای ترافیکی از لحاظ ابعاد و اندازه ، براساس استانداردهای اعلام شده ساخته شده اند.
- این تابلوها آلودگی های موجود در هوا همانند دوده و گرد وغبار را به خود جذب نمی کنند.
- کلمات قرار گرفته بر روی تابلوهای ترافیکی استاندارد خوانا و قابل فهم می باشد. همچنین این کلمات از بین نمی روند یا کمرنگ نمی شوند.
تابلوهای ترافیکی قابلیت دیده شدن در شب را دارا می باشند.
نصب تابلوهای ترافیکی
تا زمانی که تابلوهای ترافیکی به درستی در جاده ها و خیابان ها نصب نشوند، کارایی خاصی ندارند. نصب تابلوها در محل های نامناسب بسیار خطرآفرین بوده و می تواند رانندگان و عابرین پیاده را گمراه کند. بنابراین عملیات نصب تابلوهای ترافیکی اهمیت بسیاری دارد. تابلوهای ترافیکی بر روی پایه هایی قرار می گیرند و سپس بر روی زمین نصب می شوند. از این جهت پایه های تابلوهای ترافیکی باید دارای مقاومت و دوام بیشتری باشند.
برای انجام فرآیند نصب تابلوها، ابتدا باید محلی مناسب را انتخاب کرد. این محل باید مورد تایید کارشناس راهنمایی و رانندگی قرار بگیرد. تایید کارشناس به -منزله دید بهتر رانندگان و عملکرد مناسب تابلو محسوب می شود. پس از شناسایی محل مورد نظر، خاک آن نیز باید مورد آزمایش قرار بگیرد. ابتدا پایه تابلو باید به درستی در محل نصب شده و سپس با استفاده از مصالح مقاوم سازی انجام شود.