- صفحه اصلی
- تابلوی دور زدن ممنوع
تابلوی دور زدن ممنوع
تابلوهایی هستند که حاوی توصیه ای عمومی بوده، در رنگ های سفید، سبز، قهوه ای، زرد، آبی و به شکل های مثلث، دایره، مستطیل، مربع و… طراحی می گردند. این تابلوها به دو دسته زیر تقسیم می شوند
آگاهی دهنده دستوری
. تبعیت از این تابلوها الزامی و در صورت عدم توجه رانندگان مرتکب خلاف و نقض قانون می گردند.
آگاهی دهنده غیر دستوری
. این تابلوها رانندگان را برای دسترسی به مسیر مورد نیاز و سایر نیازهای ترافیکی راهنمایی می نمایند.
علائم راهنمایی و رانندگی
امروزه انواع مختلف علائم و تجهیزات ترافیکی به منظور پیاده سازی مقررات راهنمایی و رانندگی در کشور تولید می شوند. هر یک از این علائم برای شرایط و وضعیت خاصی طراحی شده اند. نصب تجهیزات ترافیکی باید به گونه ای انجام پذیرد که به راحتی قابل جدا شدن نباشد. از طرفی نصب این تجهیزات در فضای شهری باید با هوشمندی و ظرافت ویژه ای انجام شود تا آلودگی بصری در نمای شهری ایجاد نکند. غالبا علائم و تجهیزات ترافیکی با استفاده از پیچ، مهره و رولپلاک انجام میشود. نصب این تجهیزات را به متخصصان با تجربه بسپارید. محل نصب علائم ایمنی از اهمیت بالایی برخوردار است. به عنوان مثال اگر در بخشی از جاده پیچ تند وجود داشته باشد، حتما پیش از آغاز مسیر پر پیچ و خم باید تابلو هشدار نصب شده باشند.
تابلو ترافیکی و علائم راهنمایی
علائم به منظور کنترل و هدایت ترافیک و افزایش ایمنی راهها بکار می روند. نصب تابلو های ترافیکی و علائم هشدار دهنده در نقاط حادثه خیز و حساس ، برای جلوگیری از تصادفات و کاهش خسارت ها امری کاملا واجب و ضروری میباشد . ویژگی های تابلوهای هشدار دهنده و محل نصب آنها در چنین مکان هایی به منظور جلب توجه رانندگان بخصوص در محیط های تاریک و شب هنگام نقش بسیار مهم و تاثیرگذاری دارند . تابلوهای ترافیکی و علائم راهنمایی رانندگی انواع مختلفی دارند.تابلوهای جهت نما، تابلوهای هشدار دهنده ، تابلو های بازدارنده و تابلوهای اسامی معابر. هر کدام از این تابلوها در اندازه های مختلف و به صورت دایره ، مثلث و مستطیل شکل تولید میشوند. جنس این محصولات از ورق گالوانیزه میباشد و در مدل های فریم دار ، بدون فریم(شهری) و کارتن پلاست پخش و عرضه میشود. یکی از مهم ترین دسته ها در میان تابلو های راهنمایی رانندگی متعلق به تابلوهای بازدارنده است که به رانندگان اعلام می کند چه حرکاتی ممنوع بوده و با جریمه مواجه می شوند. از جمله این تابلوها می توان به تابلوی ورود ممنوع، پارک ممنوع، سبقت ممنوع و بوق زدن ممنوع اشاره کرد.
تابلوهای هشدار دهنده
یکی دیگر از مهم ترین دسته های تابلو های راهنمایی و رانندگی، تابلوهای هشداردهنده هستند. این تابلو ها با هشدار در مورد خطرات پیش رو، نقش بسیار مهمی.را در حفظ امنیت معابر شهری و بین شهری ایفا می کنند. از جمله تابلو های هشدار دهنده می توان.به تابلوی پیچ پر خطر، جاده باریک می شود، جاده لغزنده است و تابلوهای دیگری از این دست اشاره کرد.
تابلوهای راهنمایی رانندگی
تابلو های راهنمایی و رانندگی با هدف اعلام حد مجاز سرعت، وضعیت جاده، علائم راهنمایی و رانندگی، گردش به چپ و راست، نمایش دور برگردان، تونل و … می باشد. ابعاد و شکل ظاهری این تابلو ها عموما دایره شکل و چند ضلعی می باشد و در کلیه معابر قابلیت استفاده دارند. پوشش تشکیل دهنده آن ها از رنگ مقاوم به شرایط محیطی و ورق های گالوانیزه گرم و سرد می باشد. استفاده از تابلو های علائم راهنمایی و رانندگی جزئی جدا نشدنی از تمام مسیر ها به حساب می آیند و وجود آن ها برای یافتن راه و رانندگی ایمن ضروری می باشد.
نصب انواع پایه تابلو ترافیکی
انواع پایه برای تابلو های ترافیکی و راهنمایی و رانندگی.به دو دسته کلی تابلو های اطلاعاتی و تابلو های انتظامی تقسیم بندی می گردند. پایه تابلو های اطلاعاتی معمولا با.توجه به شرایط جاده ای طراحی و ساخته می شوند.و دارای ابعاد مربعی شکل می باشند. دوام و عمر این پایه تابلو ها بسیار بالا بوده.و می تواند شرایط آب و هوایی مختلف را تحمل کنند. از پایه تابلو ها عموما برای نمایش بیشتر تابلو ها.در ارتفاع استفاده می شود،.تا راننده بتواند علائم مورد نظر را به راحتی بخواند. نحوه نصب این پایه ها می تواند به صورت دائمی و موقتی باشد.
نحوه نصب این پایه ها می تواند به صورت دائمی و موقتی باشد. از دیگر مزایای استفاده از پایه تابلو می توان به موارد مهم زیر اشاره نمود:
- نصب دوربین کنترل سرعت و محافظت از آن؛
- نصب تابلو های مسیر در جاده، خیابان و معابر پر تردد؛
- نصب تابلو راهنمایی و رانندگی و نمایش بهتر آن ها؛