آدرس : تهران، خیابان ستارخان، نرسیده به خیابان باقرخان
کوچه آفرند، بعد از تقاطع فرزین، پلاک 22 طبقه سوم
تلفن :  ثابت : 65534604 - 65519359- 021
تلفن همراه : 09123005619 -  09121259904 

سرعت گیر جاده ای 

جهت بهبود ایمنی مسیرها ی عبور و مرور از سرعت گیر های پلاستیکی به عنوان یک یادآوری برای رانندگان به منظور کاهش سرعت وسایل نقلیه در جاده های درون شهری و برون شهری استفاده می شود. سرعت گیرهای پلاستیکی و لاستیکی شرکت جهان ترافیک، تولید شده از مواد مرغوب و با کیفیت برای استفاده در پارکینگ ها، جاده های برون شهری، خیابان ها و بزرگراه های شهری، همچنین راه های ورودی و مناطق ساختمانی ایده آل است. سرعت گیر ترافیکی باید در محلی نصب شود که قابل روئیت برای رانندگان باشد. بهتر است قبل از رسیدن به سرعت گیر ترافیکی از تابلوهای هشداردهنده سرعت گیر استفاده شود تا رانندگان را از وجود سرعت گیر باخبر نماید.
 
سرعت گیر جاده ای 

تولید کننده سرعت گیر

امروزه با رشد جمعیت و گسترش اسباب حمل و نقل، قوانین مختلفی برای سامان­دهی تردد تجهیزات نقلیه وضع شده است. زمینه ساز اجرای این قوانین، طراحی و ساخت تجهیزات مختلفی از جمله سرعت گیر ترافیکی، تابلو ترافیکی و تجهیزات مشابه است. سرعتگیر ها گروهی از تجهیزات ترافیکی هستند که نصب و استفاده از آن­ ها در جاده­ ها، خیابان­ ها، معابر و پارکینگ­ ها ضروری است. هدف از نصب این تجهیزات در معابر و خیابان­ ها محدود کردن سرعت وسایل نقلیه است.

فروش سرعت گیر

طبق قوانین راهنمایی و رانندگی نصب سرعت گیر در معابری مجاز خواهد بود که حداکثر سرعت 15 کیلومتر بر ساعت باشد. در این معابر تجاوز سرعت از این حدود ممکن است منجر به حوادث ناگوار و خسارت باری شود. از این رو در چنین مناطقی علاوه بر نصب تابلوهای هشدار دهنده، از موانع سرعتگیر استفاده می­شود. این موانع به صورت مستقیم از سرعت خودرو می­کاهند. در ادامه متن به مطالبی همچون انواع سرعت گیر، شرایط خرید ، ویژگی های این محصول و ... به طور مفصل می­پردازیم.

انواع سرعت گیر مورد استفاده در معابر 

به طور کلی هر مانعی که برای کاهش سرعت خودروها و وسایل نقلیه سنگین در جاده ­ها و سایر معابر نصب می­شود، را سرعت گیر می­نامند. یکی دیگر از انواع سرعت گیر، سرعت کاه است. سرعت کاه ها پهنای بیشتری نسبت به سرعت گیر دارند. در واقع موانعی که عرض آن ­ها کمتر از 1.8 متر باشد، سرعت گیر و موانع عریض تر را سرعت کاه می­نامند. سرعت‌گیرها با توجه به جنس، ویژگی­ های ظاهری و نوع عملکرد در گروه های مختلفی تقسیم بندی شده اند. از نظر ماده اولیه، سرعت گیرها به سه گروه آسفالت، پلاستیکی و لاستیکی تقیسم بندی می­شوند.

سرعت گیر آسفالتی و بتنی

 قدیمی­ترین ماده مورد استفاده در ساخت سرعتگیر، آسفالت است. به دلیل همجنس بودن با آسفالت جاده به راحتی بر سطح جاده می­چسبد و قیمت تمام شده آن نسبت به سایر سرعت گیر ها پایین تر خواهد بود. سرعت گیر آسفالتی و بتنی استحکام بالایی در برابر تردد انواع وسایل نقلیه سبک و سنگین دارد. از این رو برای معابر پر تردد بهترین پیشنهاد خواهد بود. قالب گیری این محصول ترافیکی نیاز به تخصص و تجربه دارد و به سادگی امکان پذیر نیست. مشکل عمده این نوع محصول ترک خوردگی و فرسوده شدن آن در برابر سرد و گرم شدن­ های متوالی است.

سرعت گیر پلاستیکی

این سرعت گیر وزن بسیار پایین تری داشته و معمولا از جنس پلی اتیلن ساخته می­شوند. سرعت گیر پلاستیکی به صورت تکه­ های مستقل پازل ساخته می­شود و در هنگام نصب در کنار یکدیگر چیده می­شوند. به این ترتیب در هنگام تخریب و یا شکستگی یک جزء، آن بخش به سرعت قابل تعویض خواهد بود. در نتیجه دیگر نیازی به تعویض کل اجزای این محصول نخواهد بود و در هزینه تعمیر به مقدار زیادی صرفه جویی خواهد شد.

سرعت گیر لاستیکی

سرعت گیر لاستیکی از جنس لاستیک های منجمد ساخته شده است و از انعطاف پذیری بالایی برخوردار است. سرعت گیر لاستیکی به شکل پنجره هایی با ارتفاع یکدست تولید می شود. این سرعت گیرها بر خلاف سایر سرعت گیر های ترافیکی، به رنگ مشکی باشند. در این سرعت گیرها از داخل لاستیک نخ های مخصوصی رد شده است که موجب افزایش مقاومت سرعت گیر لاستیکی می شود. سرعت گیرهای لاستیکی  از مقاومت بالایی در مقابل گرما برخوردارند. به همین دلیل بهترین گزینه برای استفاده در مناطق گرمسیری می باشند.

ویژگی سرعت گیر ترافیکی 

معمولاً سرعتگیرها در خیابان‌های اصلی و در نزدیکی چهار راه‌ و تقاطع‌ها استفاده می‌شوند، تا خودروها سرعت خود را به حداقل ممکن برسانند و از این طریق امکان برخورد و حادثه در این مناطق کاهش یابد. این لوازم از مهم ترین تجهیزات ترافیکی مورد استفاده در سطح معابر شهری و بیرون شهری هستند.طبق آمار اعلام شده از طرف پلیس ترافیک، نداشتن سرعت مطمئن و بی احتیاطی در رانندگی به عنوان اصلی‌ترین عوامل حوادث شناخته می‌شوند.