- صفحه اصلی
- محصولات شرکت جهان ترافیک
- سرعت گیر ترافیکی
- سرعت گیر پلاستیکی خیابانی
سرعت گیر پلاستیکی خیابانی
داشتن سرعت زیاد خودروها یکی از عوامل اصلی ایجاد تصادفات و سوانح جادهای است. هنگامی که خودرو با سرعت بیشازحد مجاز حرکت میکند برای توقف به زمان بیشتری نیاز دارد. یکی از راه های کاهش سرعت در خیابان ها و جادهها استفاده از
سرعت گیر ترافیکی است. عبور با سرعت زیاد از روی سرعت گیرها به سیستم تعلیق خودرو آسیب میزند و همین امر باعث میشود تا خودروها با سرعتپایین از روی آن عبور کنند. محصولی که در تصویر مشاهده میکنید سرعتگیر مدل «88-33» است که دارای شکلی مستطیلی بوده و از پلاستیک فشرده ساخته میشود. حداکثر ارتفاع این سرعتگیر در قسمت میانی آن بوده که 4.5 سانتیمتر است. برای استفاده از این سرعتگیر باید آن را از شش قسمت مشخصشده به سطح موردنظر پیچ کنید و با توجه به مساحت موردنظر تعدادی مناسب از آنها را تهیه کنید و در کنار هم قرار دهید. این محصول دارای چهار شبرنگ کوچک است که در دو طرف آن قرار میگیرد و دیدن آن را در شب امکانپذیر می کنید.
کاربرد سرعت گیر پلاستیکی
سرعت گیر پلاستیکی معمولا در معابری نصب میشود که نزدیک به چهار راه و یا خیابان های فرعی میباشد. این موضوع که سرعت گیر باید در چه مکانی نصب شود از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی تعیین میشود و هیچ فرد و شخصی به صورت خودسرانه نمیتواند نسبت به نصب سرعت گیر در هر مکانی اقدام نماید. طبق آماری که پلیس راهنمایی و رانندگی در طی سالها استفاده از سرعت گیر جمع آوری کرده است کاربرد سرعت گیر در کاهش تصادفات جاده ای نقش بسیار موثری داشته است.
فروش انواع سرعت گیر
سرعت گیر در انواع مختلفی تولید و به فروش میرسند که در ادامه به برخی از پرکاربردترین انها اشاره خواهیم نمود. سرعت گیر لاستیکی و پلاستیکی از انواع سرعت گیرهایی هستند که امروزه در کشور ما مورد استفاده قرار میگیرد. البته در گذشته از سرعت گیر آسفالتی نیز استفاده میشد که این سرعت گیرها از کارایی و عملکرد مناسبی برخوردار نبودند و به همین دلیل به مرور با سرعت گیرهای پلاستیکی و لاستیکی جایگزین شدند. سرعت گیر لاستیکی و پلاستیکی از مزیت های زیادی برخوردار هستند که این ویژگی ها در سرعت گیرهای آسفالتی وجود ندارد. سرعت گیر لاستیکی و پلاستیکی نیاز به نقاشی و رنگ آمیزی برای دیده شدن ندارند و بصورت رنگی بفروش میرسند.
خرید سرعت گیر
سرعت گیر همانطور که از اسمش پیداست برای کاهش سرعت استفاده میشود و بیشتر در جاده ها و معابری استفاده میشود که حداکثر سرعت 50 کیلومتر باشد . از مزایای استفاده از سرعت گیرها میتوان به سهولت نصب ،قیمت مناسب و دوام بالای آن اشاره کرد ، همینطور در فصل زمستان که این سرعت گیرها ممکن است مشکلاتی را برای رانندگان پیش آورد به راحتی میتوان آنها را جدا کرد و دوباره استفاده کرد . برای خرید انواع تجهیزات ترافیکی و اطلاع از قیمت سرعت گیرهای ترافیکی می توانید با شماره هایی که در سایت قرار داده شده است تماس حاصل نمایید.
نصب سرعت گیر
بعد از نصب سرعت گیر های آسفالتی باید رنگ آمیزی بر روی آن انجام میشد که این رنگ آمیزی از ماندگازی چندان زیادی برخوردار نیست و با عبور و مرور مستمر خودرو از روی آن و همچنین عوامل مختلف مانند سرما، گرما و باران و برف به مرور از روی سرعت گیر محو میشود. رنگ سرعت گیر پلاستیکی و لاستیکی به هیچ عنوان محو و یا حتی کمرنگ نیز نمیشود و یک مزیت برای آن محسوب میشود. سرعت گیر لاستیکی و پلاستیکی از قابلیت نصب و راه اندازی آسان برخوردار است و مانند سرعت گیر های آسفالتی نیازی نیست تا مدت زمان زیادی برای ساخت و راه اندازی آن صرف شود. سرعت گیر پلاستیکی و لاستیکی همانطور که به راحتی نصب میشوند به همان راحتی نیز قابل جمع آوری هستند و در صورتیکه نیاز به بازسازی آسفالت خیابان و یا حتی انتقال سرعت گیر وجود داشته باشد به راحتی میتوان آنرا جمع آوری نمود. سرعت گیر پلاستیکی و لاستیکی از هزینه تعمیر و نگهداری به مراتب بسیار پایین تری برخوردار است و قابل مقایسه با هزینه ای که باید برای تعمیر سرعت گیرهای آسفالتی پرداخت شود نیست. طول عمر سرعت گیر لاستیکی و پلاستیکی به هیچ وجه با سرعت گیرهای اسفالتی قابل مقایسه نیست و از دوام و طول عمر مثال زدنی برخوردار هستند.