آدرس : تهران، خیابان ستارخان، نرسیده به خیابان باقرخان
کوچه آفرند، بعد از تقاطع فرزین، پلاک 22 طبقه سوم
تلفن :  ثابت : 65534604 - 65519359- 021
تلفن همراه : 09123005619 -  09121259904 

تابلو معابر روستایی

تابلو معابر روستایی از شاخصه های اصلی شناسایی نام کوچه ها و خیابان های روستاها است که شرایط راهنمایی برای مردم ساکن در آن منطقه و همچنین مسافران به بهترین شکل فراهم می کند. شهرداری ها و دهداری ها با نصب تابلو معابر روستایی سبب نظم و آرامش خاطر عابران و رانندگان می شوند. نصب این تابلوها نشان دهنده ی وجود نظم در روستاست و پیشرفت و آبادانی روستاها را به دیگر نقاط کشور نشان می دهد.

مشخصات تابلو معابر روستایی

به منظور راهنمایی رانندگان و عابرین پیاده با اسم کوچه ها و خیابان های روستاها و برقراری نظم در این مکان ها از تابلو معابر روستایی استفاده می شود. در تولید تابلو معابر از مواد اولیه بسیار با کیفیت مثل فلز استفاده می ‌شود تا در برابر عوامل محیطی به هیچ عنوان تحلیل نرود و تا سالیان متمادی خدمت رسانی خوبی به کلیه شهروندان داشته باشد. این تابلو  با رنگ ها و سایز های  مختلف نشان داده می شود. هر  تابلو بسته به نام مکان و فعالیتش رنگ بندی و سایز متفاوت دارد. به طور مثال  سایز تابلویی که برای کوچه ها نصب می شود باید یک مستطیل با ابعاد 80*33 باشد.
 
تابلو معابر روستایی

قیمت تابلو ورودی روستا

 قیمت تابلو ورودی روستاها بر اساس نوع متریال مصرفی، ابعاد و نوع رنگ آن مشخص می شود. این دسته از تابلوهای ترافیکی از جنس ورق آهن با ضخامت 2 میلیمتر ساخته شده اند. با توجه به اینکه تابلوهای وروردی روستا در هوای آزاد و در معرض شرایط جوی مختلف قرار دارند، باید از مواد درجه یک ساخته شوند. در پشت این تابلوها بستی از جنس مناسب و محکم گذاشته شده است تا به راحتی درون میله های آهنی قرار بگیرند. ابعاد تابلوهای معابر روستایی نیز بر اساس استانداردها تعیین می شود. نوع پیکانی با ابعاد 100*40 جهت معرفی اماکنی مثل کتابخانه و بیمارستان و ... و مستطیل با ابعاد 80*33 برای نام کوچه ها و خیابان ها و معابر مناسب است. نوع نوشتار این علائم ترافیکی، برش کامپیوتری است که هم عمر بالایی دارد و هم با گذشت زمان از خوانایی و وضوح آن کم نخواهد شد. رنگ تابلوها نیز از نوع الکترواستاتیک است که مقاومت بالایی در برابر گرما، سرما، رطوبت و بارندگی دارد و دچار پوسیدگی و پوسته پوسته شدن نمی شود. 

ضوابط تابلو معابر روستایی

خط تابلوها باید به گونه ای باشد که پیام ها را به سرعت به افراد منتقل کند.
خوانا و قابل فهم باشد و با فونت بزرگ طراحی گردد تا از مسافت های دور مشخص شود.
از رنگ هايي با بازتاب نوری بالا جهت خوانايي بيشتر به ويژه در شب استفاده شود. 
در محل مناسب و در مسافت های استاندارد قرار گیرند.

انواع تابلو معابر روستایی

تابلو معابر روستایی به انواع تابلوهای نامگذاری کوچه و خیابان، تابلو بلوارها و میادین و همچنین تابلو راهنمای اماکن تقسیم می شوند. 
تابلو کوچه و خیابان ها که دارای شکل مستطیلی با رنگ آبی است و از طریق بست هایی است که در قسمت سمت راست آنها وجود دارد در محل مورد نظر نصب می شوند. 
تابلو بلوارها و میادین که دایره ای شکل و یا مربعی هستند و رنگ سفید در پس زمینه و آبی برای نوشتار آن ها استفاده شده است.
تابلو راهنمای اماکن که در رنگ بندی سفید و مشکی، زرد، نارنجی و یا سبز تولید می شوند و نام مکان های مختلف همچون ایستگاه های اتوبوس، بیمارستان ها، پارک ها و مساجد را بیان می کنند. 

خصوصیات تابلو معابر روستایی

  • طراحی و سایز آن ها مطابق با استانداردهای بین المللی انجام شده است.
  • جنس به کار رفته در آن ها مرغوب و با دوام است. 
  • در برابر ضربه و خراشیدگی از مقاومت بالایی برخوردار هستند.
  • دچار پوسیدگی و پوسته پوسته شدن نمی شوند و رنگ آن به مرور زمان از بین نمی روند.
  • با کیفیت خوب و بالا و با قیمت مناسب به بازار عرضه می شوند.